Podpisuje sie po tym obydwoma rekoma. Nie ma chyba nic bardziej relaksujacego po ciezkim tygodniu pracy jak zrobienie sobie czegos smacznego do zjedzenia. Teraz popularne sa roznego uslugi gdzie zamawiamy jedzenie online i za 5 minut mamy je pod domem. Mnie natomiast jakos nie smakuja te wszystkie fastfoody kompletnie .. moze raz na kiedys to jeszcze przejdzie ale jak widze kogos kto je to codziennie to mi sie slabo robi. W sumie do tego opisu pasuje moj sasiad .. jednak nie o tym temat. Pomysly na swoje dania oczywscie biore z sieci .. wypatrzylem bardzo ciekawy serwis -
https://uwielbiam.pl/przepis/rolada-z-m ... m-i-szynka na ktorym kadzego dnia ludzie dodaja swoje najlepsze dania. Mi bardzo odpowiada zrobienie takiej rolady bo mozna ja takze spozywac w nadchodzacych dniach, dlatego jak cos robie po prostu wieksze zapasy

Super tez sa wszelkiego rodzaju zapiekanki na bazie makaronu .. smakuja wszystkim domownikow, a nawet rodzinie jak przyjedzie w gosci. Jesli macie jeszcze jakies ciekawe propozycje to piszcie. Pozdrawiam